Vanlifepodden - hvem og hva er det?

Som godt over gjennomsnittet aktive bak bobilrattet har vi gjort oss en del erfaringer fra livet i bobil som vi gleder oss til å dele i denne podden. Det vil også dukke opp spennende gjester. Så da er det bare å følge med!

Hilsen Per Vie og Roger Kvaløy

LITT OM OSS

Per har bakgrunn som Art Director, illustratør, kommunikasjonsrådgiver og blogger, og har gjennom mange år gjort seg godt kjent i bobilmiljøet med sin reiseblogg vieveier.no, der han deler sine bobilopplevelser fra hele 25 land rundt i Europa. Med rundt 17.000 følgere på sin Facebook-side har han etablert seg som landets største bobilblogger. Per har også en stor følgerkare på sin VIE VEIER YouTube-kanal.

Roger har jobbet i IT bransjen siden 1993. Han startet opp flere selskaper inkludert egen coaching virksomhet i flere år, etter å ha etterutdannet seg i 2010. Idag hjelper han i hovedsak grundere og mindre virksomheter med å utvikle, drifte og selge sine produkter og tjenester på nettet. Etter en lengre modningsprosess, der han blant annet lot seg inspirere av bloggen til Per, tok han endelig beslutningen om å investere i bobil våren 2021. Og Roger var ikke snauere enn at han solgte huset, kjøpte Pers tidligere bybobil og flyttet inn i bilen permanent, og har vært på veien siden.